Tablet en Smartphone

Politiek Archief

De Politiek Archief-app is de gratis variant van NotuBox, een programma waarmee de raadsleden van Dantumadiel raadsstukken via een tablet kunnen lezen, doorzoeken en voorzien van eigen toevoegingen. De openbare informatie in Notubox is te raadplegen via de Politiek Archief-app. Ook de agenda’s en stukken van meer dan 70 andere overheden, waaronder Dongeradeel en Kollumerland, is hier in te vinden.

Via onderstaande link komt u bij de Politiek Archief-applicatie is in de App Store van Apple.

Gemeentegids

De gemeentegids van Dantumadiel wordt uitgegeven door Akse Media. Misschien raadpleeg je ook al de digitale gemeentegids van de gemeente Dantumadiel. De nieuwste toepassing is de gemeentegids als App. Deze is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google play. Is de Gemeentegids App geïnstalleerd, dan heb je onder andere de hele Dantumadielse gemeentegids altijd bij de hand.

Via onderstaande links komt u bij de gemeentegids applicatie in de App Store van Apple en Google Play Store van Google.

Google Play

 

Regiotips

RegioTips is een mobiele app boordevol bestemmingsinformatie. Zo kun je bij RegioTips locaties vinden over plattelandstoerisme, dagrecreatie, watersport, slapen, eten, bezienswaardigheden, kunst & cultuur, routeinformatie voor fietsen, wandelen, paardrijden, attracties, winkels en nog veel meer. Bij RegioTips zijn aangesloten de volgende uitgevers van regio informatie:

Via onderstaande link komt u bij de gemeentegids applicatie in de Google Play Store van Google.

Google play